Toegankelijkheid

Skip to main content

Over de klant

Tiltechniek uit Waalwijk maakt til- en verzorgingssystemen voor minder valide personen. De producten van Tiltechniek helpen bij verplaatsingen (transfers), bijvoorbeeld naar verschillende ruimtes in een woning, in het zwembad, voor paardensport en meer. Vanuit het bedrijfspand in Waalwijk wordt het hele land bediend.

De samenwerking

Al jarenlang is Tiltechniek klant voor grafisch ontwerp waaronder webdesign, advertentiemateriaal en het ontwerp van het logo. Ook verzorgen we alle techniek achter de website: webhosting, onderhoud, domeinnaam en het Joomla CMS. Rechtstreekse lijntjes maken dat de klant ons snel en flexibel kan inzetten.

In 2020 hebben we voor deze klant voor de derde keer de website volledig mogen moderniseren.

De klant

Materiaal

Spandoek

Advertentie

Logo

WEBSITE 2020

Portfolio materiaal

De klant aan het woord

In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

T. Adam, Tiltechniek

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project