Portfolio

Uitgelicht:

Tiltechniek

Portfolio

Over de klant

Tiltechniek uit Waalwijk maakt til- en verzorgingssystemen voor minder valide personen. De producten van Tiltechniek helpen bij verplaatsingen (transfers), bijvoorbeeld naar verschillende ruimtes in een woning, in het zwembad, voor paardensport en meer. Vanuit het bedrijfspand in Waalwijk wordt het hele land bediend.

De samenwerking

Al jarenlang is Tiltechniek klant voor grafisch ontwerp waaronder webdesign, advertentiemateriaal en het ontwerp van het logo. Ook verzorgen we alle techniek achter de website: webhosting, onderhoud, domeinnaam en het Joomla CMS. Rechtstreekse lijntjes maken dat de klant ons snel en flexibel kan inzetten.

De klant

Materiaal

Spandoek

Advertentie

Logo

WEBSITE

Portfolio materiaal

De klant aan het woord

In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

T. Adam, Tiltechniek

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.