Toegankelijkheid

Skip to main content

Over de klant

De Vereniging van Gemeentesecretarissen is de beroepsvereniging voor gemeentesecretarissen. Vrijwel iedere gemeentesecretaris is lid van de vereniging. Ook secretarissen van regio’s en samenwerkingsverbanden en een groot aantal loco-secretarissen zijn lid. De VGS ondersteunt haar leden op inspirerende wijze bij hun dagelijks werk en behartigt de belangen van gemeentesecretarissen.

De samenwerking

De vereniging van gemeentesecretarissen gaf ons de opdracht om het jaarlijkse congres, dat dit jaar plaatsvond in Tilburg, in beeld en geluid vast te leggen. In samenwerking met 'Eve', (congreslocatie), en Regio Hart van Brabant (organisator) werd het congres professioneel vastgelegd.

De klant

Materiaal

Voor Regio Hart van Brabant verzorgen wij webhosting, technisch onderhoud, films, fotografie en grafisch ontwerp.

Film

Terugblik VGS congres 2018 in Tilburg. Video en montage door ons.

Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project