Over de klant

Het Wanroijs Actie Comité is voortgekomen uit een initiatief van een aantal actieve mensen uit Wanroij en Landhorst. Zij ontplooien, coördineren en ondersteunen initiatieven en activiteiten op sociaal, cultureel en recreatief gebied ten behoeve van de gemeenschap van Wanroij en van Landhorst op een zodanige wijze dat er een positieve bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van deze gemeenschappen.

De samenwerking

De stichting was op zoek naar een manier om leden zichzelf te laten inschrijven voor evenementen en daarbij direct een iDeal betaling te verrichten.

Dat konden wij realiseren middels onze formule 'formulier met iDeal'. Met de ingrediënten Joomla, Mollie en JD iDeal konden we een digitaal systeem ontwikkelen dat door de stichting gebruikt wordt om inschrijvingen en betalingen grotendeels te automatiseren.

De klant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
Zij kozen al voor ons:
Logo Midpoint Brabant
Logo Politie
Logo Regio Hart van Brabant
Logo Avans hogeschool
Logo Bureau Regio Amersfoort
Logo Tiltechniek

Contact

Waar kunnen we u mee helpen?

Vul de anti-spam opgave goed in (hint: 8)

Als een Rode Lap
Sluiskeshoeven 8
5244GM Rosmalen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK 53581792
BTW NL001889173B64

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Vaak krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact