Portfolio

Uitgelicht:

Wanroijs Actie Comité

Portfolio

Over de klant

Het Wanroijs Actie Comité is voortgekomen uit een initiatief van een aantal actieve mensen uit Wanroij en Landhorst. Zij ontplooien, coördineren en ondersteunen initiatieven en activiteiten op sociaal, cultureel en recreatief gebied ten behoeve van de gemeenschap van Wanroij en van Landhorst op een zodanige wijze dat er een positieve bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van deze gemeenschappen.

De samenwerking

De stichting was op zoek naar een manier om leden zichzelf te laten inschrijven voor evenementen en daarbij direct een iDeal betaling te verrichten.

Dat konden wij realiseren middels onze formule 'formulier met iDeal'. Met de ingrediënten Joomla, Mollie en JD iDeal konden we een digitaal systeem ontwikkelen dat door de stichting gebruikt wordt om inschrijvingen en betalingen grotendeels te automatiseren.

De klant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.