Over de klant

Goede, afgestemde zorg en behandeling voor mensen in de regio Midden-Brabant die betaalbaar is. Daarvoor werken zorgaanbieders samen in Zorgnetwerk Midden-Brabant. De patiënt en de zorgprofessional staan centraal in het programma. Zij werken samen aan verschillende thema’s waarbij die samenwerking meerwaarde moet opleveren voor betere zorg.

De samenwerking

Zorgnetwerk Midden-Brabant wist ons te vinden voor webdesign ten behoeve van de 'Brabantse Proeftuin Dementie'. Hierop worden op aansprekende wijze alle actuele ontwikkelingen gepubliceerd rondom de proeftuin. De website (Wordpress), het logo ontwerp, onderhoud, webhosting en de domeinnaam worden door ons verzorgd. De content wordt verzorgd door partner Fijnland.

De klant

Materiaal

Website

Logo

Portfolio materiaal

De klant aan het woord

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Begin met ons een nieuw project


Als een Rode Lap

  • Mail ons nu: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Begin een nieuw project

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem snel contact op.