Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Adwords en SEO

Tijdens het schrijven van uw content en direct vanaf oplevering van uw website is het belangrijk om bezig te zijn met zoekmachine optimalisatie (SEO). Adwords kunnen u in het begin helpen om gevonden te worden.
Webhosting & domeinnamen

Hoe mooi een website ook is, hij is niets waard als hij geen bereik heeft. Zonder bezoekers ook geen actie. Het begint met vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Uw content heeft daar invloed op, maar wij kunnen ook een aantal optimalisaties en trucs doorvoeren en u van tips voorzien voor uw content. Neem contact op.

 • WIE ZIJN WIJ

  Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

  Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

  De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

 • WERKEN MET ONS

  Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

  Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

  Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Zoekmachine optimalisatie

De vindbaarheid van uw website heeft direct invloed op het aantal bezoekers en dus op uw omzet.

Zoekmachines zoals Google bepalen de volgorde in zoekresultaten aan de hand van een aantal factoren zoals relevantie, betrouwbaarheid, snelheid, inkomende links, weergave en comformatie aan web-standaarden. Deze factoren worden afgezet tegen concurerende websites waarna uw website goed of juist minder goed vindbaar wordt in de zoekresultaten (organische vindbaarheid).

Zoekmachine optimalisatie begint met het bepalen van de doelgroep en bedenken welke zoekwoorden zij gebruiken waarop u gevonden wilt worden. Vervolgens is een analyse van de concurerende websites wenselijk, een analyse van waar relevante inkomende links geplaatst kunnen worden en natuurlijk het maken van zoekwoord-specifieke content. Daarnaast kan Joomla of Wordpress soms nog verder geoptimaliseerd worden.

Zoekmachine optimalisatie vereist specifieke kennis, is erg tijdrovend en het duurt soms maanden voordat de eerste resultaten geboekt worden, zeker bij een nieuwe website. Laat ons dit u daarom uit handen nemen. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Adwords

Is goede organische vindbaarheid nog ver weg? Wordt dan direct vindbaar met Adwords.

Goed vindbaar worden in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google vergt veel tijd en moeite. Wellicht heeft u die tijd niet en kunt u niet wachten met het ontvangen van bezoekers op uw website; het gebruik van Google Adwords is dan een optie. U plaatst daarmee een advertentie in de zoekresultaten, bepaalt zelf hoeveel een bezoeker u waard is en stelt een maandelijks budget in. 

Wanneer u hiervoor niet de know-how of tijd heeft kunnen wij u dit ook uit handen nemen. Binnen enkele dagen staan uw advertenties op Google en krijgt u bezoekers op uw website.

Adwords
Recente websites

Wat kost SEO of Adwords?

SEO en Adwords zijn lastig om vooraf in een vaste prijs te vatten; het is namelijk per website verschillend hoeveel moeite het kost om vindbaar te worden. En bij Adwords is alles afhankelijk van uw budget en de hoeveelheid bezoekers die u wenst te krijgen. Onze tarieven zijn zeer prijsvriendelijk, maar dus wel afhankelijk van uw situatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor SEO of Adwords!

SEO en Adwords kosten

Vrijblijvend informatie

Vertel ons uw wensen! Wij komen graag met u in contact.

Van websites tot fotografie, van hosting tot grafisch ontwerp. Wij verzorgen het voor u.

Vragen?

U heeft waarschijnlijk nog vragen en wij komen graag achter uw wensen. Neem contact op. Normaliter krijgt u dezelfde dag nog antwoord.

Contact