Adwords en SEO

Bezoekers naar je website trekken.

Tijdens het schrijven van uw content en direct vanaf oplevering van uw website is het belangrijk om bezig te zijn met zoekmachine optimalisatie (SEO). Adwords kunnen u in het begin helpen om gevonden te worden. Meer weten? Neem contact op!Zoekmachine optimalisatie

De vindbaarheid van uw website heeft direct invloed op het aantal bezoekers en dus op uw omzet.

Zoekmachines zoals Google bepalen de volgorde in zoekresultaten aan de hand van een aantal factoren zoals relevantie, betrouwbaarheid, snelheid, inkomende links, weergave en comformatie aan web-standaarden. Deze factoren worden afgezet tegen concurerende websites waarna uw website goed of juist minder goed vindbaar wordt in de zoekresultaten (organische vindbaarheid).

Zoekmachine optimalisatie begint met het bepalen van de doelgroep en bedenken welke zoekwoorden zij gebruiken waarop u gevonden wilt worden. Vervolgens is een analyse van de concurerende websites wenselijk, een analyse van waar relevante inkomende links geplaatst kunnen worden en natuurlijk het maken van zoekwoord-specifieke content. Daarnaast kan Joomla of Wordpress soms nog verder geoptimaliseerd worden.

Zoekmachine optimalisatie vereist specifieke kennis, is erg tijdrovend en het duurt soms maanden voordat de eerste resultaten geboekt worden, zeker bij een nieuwe website. Laat ons dit u daarom uit handen nemen. 

Adwords

Is goede organische vindbaarheid nog ver weg? Wordt dan direct vindbaar met Adwords.

Goed vindbaar worden in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google vergt veel tijd en moeite. Wellicht heeft u die tijd niet en kunt u niet wachten met het ontvangen van bezoekers op uw website; het gebruik van Google Adwords is dan een optie. U plaatst daarmee een advertentie in de zoekresultaten, bepaalt zelf hoeveel een bezoeker u waard is en stelt een maandelijks budget in. 

Wanneer u hiervoor niet de know-how of tijd heeft kunnen wij u dit ook uit handen nemen. Binnen enkele dagen staan uw advertenties op Google en krijgt u bezoekers op uw website.

Recente websites

Wat kost SEO of Adwords?

SEO en Adwords zijn lastig om vooraf in een vaste prijs te vatten; het is namelijk per website heel verschillend hoeveel moeite het kost om vindbaar te worden en bij Adwords is alles afhankelijk van uw budget en de hoeveelheid bezoekers die u wenst te krijgen.

Wij verrichten deze diensten daarom op basis van een zeer vriendelijk geprijsd uurtarief van €50,- excl. btw. Wij kunnen u vooraf vaak wel een inschatting van de totale kosten geven.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Wordt je ook een tevreden klant?