Webshop met iDeal

Een moderne webshop met alle veelgebruikte functionaliteit waaronder iDeal betaalmogelijkheid, voorzien van alle gemakken en eenvoudig in gebruik. Natuurlijk met onze support op de achtergrond.
Webhosting & domeinnamen

Hoewel webshops gemeengoed zijn geworden, zelfs de bakker om de hoek heeft er eentje, zijn webshops nog lang niet altijd eenvoudig in gebruik en betrouwbaar geprogrammeerd, of zit u als ondernemer ineens vast aan een wurgcontract. Daar brengen we met onze Wordpress + Woocommerce + iDeal webshop verandering in! Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Webshop met iDeal

Eenvoudig verkopen

Of u nou fietsen, zelfgemaakte kaarsen of digitale producten wilt verkopen; het kan allemaal als wij uw webshop voor u bouwen. Dat doen we met Wordpress en Woocommerce als basis; een zeer solide basis wel te verstaan. Bewezen betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en zeer flexibel in te richten. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als er al een perfect systeem bestaat?

Laat ons weten wat voor webshop u wilt.
Een webshop die wij voor u bouwen wordt overigens echt uw eigendom: geen vage bruikleen constructie en u zit in de toekomst ook niet aan ons vast.

Webshop met iDeal
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Klanten

Waarom wij?

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kosteneffectief, in een korte periode, een professionele webshop te bouwen die geheel naar uw wensen ingericht is. Daarnaast zijn we multidisciplinair; u kunt bij ons ook gelijk terecht voor productfoto's, een bedrijfsfilm, optimalisatie voor Google, Adwords, webhosting en nog veel meer. Doe het in 1x goed; wordt klant bij ons.

 • Snelle bouw en oplevering
 • Zelf nieuwe producten toevoegen
 • Op elk schermformaat even mooi
 • In een veilige Nederlandse cloud gehost
 • Altijd één contactpersoon voor uw vragen
 • Jarenlange ervaring en tevreden klanten
Waarom wij?

Bouwstenen

Wordpress is de basis; hiermee kunt u zelf pagina's toevoegen. Daarop installeren we Woocommerce; hierin kunt u eenvoudig producten toevoegen. Woocommerce wordt wereldwijd gebruikt door miljoenen webshops en is de professionele software bij uitstek.

Voor de iDeal koppeling installeren wij een plug-in die uw Mollie account (gratis) aan de webshop koppelt en iDeal betaalmogelijkheid biedt evenals Creditcard, Paypal, bankoverschrijving, etc.

Uw webshop wordt vervolgens voorzien van uw kleuren, uw logo en eventuele kleine aanpassingen aan uw huisstijl.

Extra's
 • Ontwerp geheel op maat
 • Lidmaatschappen: korting op basis van lidmaatschap
 • Productvariaties
 • Productbundels
 • Track & trace koppeling
 • Bookings: laat klanten reserveringen plaatsen
 • Merkpagina's
 • Wenslijsten voor klanten
 • Social log-in: inloggen met social media accounts
 • Variabele verzendkosten
 • Nieuwsbrief koppeling met Mailchimp
 • en veel meer...
Webshop bouwstenen

Trots op

960x960 Tt
960x960 Rhvb
960x960 Bluebirdy
960x960 Bovesaw
960x960 Samenzienwemeer
960x960 Sietar
960x960 Pd
960x960 Fijnland
960x960 Formuliermetideal
960x960 Hannah
960x960 Station88
960x960 Coatcontrol
960x960 3dechobarendrecht
960x960 Badkoning2019
960x960 Luzazultrainingen
960x960 Vanberkelstudio
960x960 Webhostingjoomla
960x960 Jackievdk
Trots op
 • Wij registreren .nl of .com domeinnamen binnen 24 uur .Onze hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor Joomla en Wordpress en werken uiteraard vanuit een Nederlands datacenter (TransIP). Bedoelt voor gebruikers die hoge eisen stellen aan snelheid, opslagruimte en stabiliteit. Ga naar hosting en domeinnamen.

 • Wij maken fantastisch mooie foto's voor allerlei thema's. Of het nou gaat om makelaardij, natuur, landschap, mensen, machines of objecten. Of de doelgroep nou willekeurige consumenten zijn of kritische kenners; onze foto's werken en voegen écht iets toe aan uw verhaal. Ga naar fotografie.

 • Software die niet regelmatig voorzien wordt van updates is kwetsbaar voor hackers en bugs. Dat geld ook voor Joomla en Wordpress. Heeft u zelf niet de zin, tijd of know-how om Joomla of Wordpress up-to-date te houden dan nemen wij deze zorgen graag uit uw handen. Bekijk ons onderhoudspakket.

 • U heeft veel tijd, moeite en geld gestoken in uw website maar komt er achter dat er geen bezoekers komen. Is uw website wel aangemeld bij -en geoptimaliseerd voor- zoekmachines? Dit is een tijdrovend proces en verdient een specialist met ervaring. Ga naar zoekmachine optimalisatie.

 • Wanneer u begint met ondernemen, of wanneer uw onderneming zich herpositioneerd op de markt, is het slim om de huisstijl te laten ontwerpen door een grafisch vormgever met oog voor detail en voor consistentie. Visitekaartjes, logo, banners, wij ontwerpen alles. Ga naar grafisch ontwerp.

Overige diensten

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het bouwen van websites die werken. Maar we doen meer: we maken fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen en waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van een drone. Ook hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud.

Daarom kunnen we met recht zeggen: een website van ons is meer dan een website: er zit van alles achter, op en in dat de waarde groter maakt dan de som der delen.

Toegevoegde waarde

Wat kost een webshop?

Een basis webshop met iDeal begint vanaf €999,-. Hierbij zorgen we voor een webshop op basis van Wordpress en Woocommerce en draagt u vervolgens zelf zorg voor de invulling. U krijgt van ons digitale bronnen aangereikt voor uitleg over Woocommerce en Wordpress voor zelfeducatie. Uw webshop wordt door ons voorzien van uw logo, kleurstelling en kleine aanpassingen op basis van uw huisstijl.

Aanvullend is veel mogelijk; een ontwerp geheel op maat, een cursus, extra functionaliteit etc.

Het begin is gemaakt: u heeft zicht geïnformeerd over onze producten en diensten en misschien heeft u ook al gezien hoe tevreden bestaande klanten zijn. Tijd voor de volgende stap: neem contact op en vraag om een offerte.
Wat kost een webshop?

Wordpress en Woocommerce cursus

Wordpress en Woocommerce zijn eenvoudig in gebruik. Toch kan het, vooral als u niet eerder zelf uw website actueel heeft gehouden, intimiderend zijn om ermee te werken. Daarom bieden wij een cursus aan van 1 dagdeel voor maar €199,- bij u op locatie. Dan nemen we u digitaal mee door alle schermen en voor u relevante opties.
Woocommerce cursus

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Met cookies meten wij bezoekersaantallen.