Webshop met iDeal

Een moderne webshop met alle nodige functionaliteit waaronder iDeal betaalmogelijkheid. Voorzien van alle gemakken en en onze support.


Inleiding

Hoewel webshops gemeengoed zijn geworden is het bouwen en beheren van een webshop niet persé eenvoudig. Zelfs als u de kennis wel heeft, vereist het bouwen en onderhouden van een webshop veel tijd en energie. Wij nemen u dit graag uit handen.

U hoeft alleen nog maar producten te plaatsen. Tenzij u wilt dat wij dat zelfs uit handen nemen.

Eén leverancier

Het voordeel van ons is dat u alles onder 1 dak heeft. U heeft maar 1 aanspreekpunt, 1 factuur en we kennen uw webshop van binnen en van buiten. Wij verzorgen graag de stijling, de techniek en de webhosting voor u.

Aantrekkelijk

Verleiden is een kunst! Zeker als het gaat om webshops. Wij zoeken altijd naar de ideale mix van calls-to-action, grafische verleiding en gebruiksgemak zodat uw klanten sterk verleid worden tot het doen van een aankoop.


Webshop met iDeal

In een webshop moet de drempel om een aanschaf te plegen zo laag mogelijk zijn. Daarom implementeren we in elke webshop de iDeal betaalmogelijkheid van het Nederlandse Mollie. U heeft alleen maar een gratis account nodig.

iDeal betalingen

Uw webshop met iDeal bouwen wij met de implementatie van iDeal van Mollie. Alle geslaagde betalingen komen als tegoed in uw Mollie account. Dit wordt elke werkdag overgeboekt naar uw bankrekening. Mollie vraagt €0,29 per transactie.

Andere betaalmethoden

Naast iDeal kunnen we ook andere betaalmethoden implementeren zoals Paypal, Creditcard, Apple Pay en meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Functies en mogelijkheden

U moet bezig zijn met het verkopen van uw producten en zo min mogelijk met het beheren van uw webshop. Wij kunnen uw webshop voor u beheren maar u kunt dit ook zelf doen in een simpel te gebruiken webshop interface. Die bouwen we met de volgende bouwstenen.

De basis: Wordpress

Wordpress

De basis, het platform, bouwen wij met Wordpress. Hiermee zetten we snel en makkelijk alle functionaliteit neer die u heeft voor de website die we vervolgens omtoveren naar een webshop. Lees meer over het Wordpress CMS.

De winkel: Woocommerce

Wordpress
Woocommerce is een plug-in voor Wordpress. Het implementeert een breed scala aan functionaliteit waarmee u moeiteloos uw producten kunt verkopen waaronder o.a.:
 • Productbeheer
 • Productvarianten
 • Lidmaatschappen: korting op basis van lidmaatschap
 • Productbundels
 • Kortingscoupons
 • Bookings: laat klanten reserveringen plaatsen
 • Merkpagina's
 • Wenslijstjes voor klanten
 • Social log-in: inloggen met social media accounts
 • Variabele verzendkosten
 • Nieuwsbrief koppeling met Mailchimp

Woocommerce cursus

Na oplevering krijgt u een speciale link waarmee u kunt inloggen op uw webshop. Hierkunt u alle producten, klanten, merken, prijzen en nog veel meer beheren. Eventueel geven wij graag een dagdeel een Wordpress- of Joomla cursus voor maar €199,- excl. btw. bij u op locatie.


Wat kost een webshop

Wij bieden een webshop totaaloplossing vanaf €1999,-. We vinden het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u zich vooral kunt richten op het verkopen van producten, niet op het onderhouden van uw webshop.

Totaal: €1999,-

Alle benodigdheden zoals Wordpress en Woocommerce, een ontwerp op maat en het inrichten van uw webshop zijn inbegrepen. Een pakket zonder verrassingen. Webshop bouw voor een vaste prijs van €1999,-.

Voor de webshop heeft u ook nodig:

 • Hosting (€120,- per jaar, 1e jaar gratis)
 • Domeinnaam (€15,- per jaar)
 • SSL certificaat (gratis bij webhosting)
 • Technisch onderhoud (€379,- per jaar)

Inbegrepen

 • Wordpress basis
 • Woocommerce webshop
 • Vormgeving op maat
 • Inrichten: tot 10 (sub)categoriën
 • Plaatsing van de eerste 10 producten
 • 1 verzendmethode
 • iDEAL betaalmethode via Mollie
 • Contactformulier met anti-spam
 • 1 jaar gratis hosting

Er is nog veel meer mogelijk. Dat is optioneel en doen we op basis van uurtarief zoals het vullen van uw webshop, het configureren van elementen zoals betaalmethoden, verzendmethoden, het installeren van extra functionaliteit, etc.

Heeft u meer wensen dan ons vaste totaalpakket? Of juist een kleiner budget? Geen probleem, we hebben altijd een goede oplossing op maat.

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Hosting & domein

Een webshop die traag werkt is funest voor uw omzet. Pagina's moeten snel verschijnen, winkelwagentjes mogen niet haperen en transacties moeten vloeiend verlopen. Daarom is het belangrijk dat uw webshop op een veilig en snel webhostingpakket gebouwd wordt.

Omdat wij nergens anders tevreden waren, zijn we dit zelf gaan doen. Inmiddels bieden we top-notch webhosting aan vanuit het TransIP datacenter voor lage prijzen. Bij ons webshop totaalpakket krijgt u het eerste jaar gratis webhosting.

 • Basis: 4GB SSD opslagruimte, 10GB dataverkeer - €120,- per jaar.

 • Pro: 20GB SSD opslagruimte, 50GB dataverkeer - €480,- per jaar.

 • Inter: 60GB SSD opslagruimte, 150GB dataverkeer - €960,- per jaar.

.nl domeinnaam: €15,- per jaar

.com domeinnaam: €15,- per jaar


Technisch onderhoud

Als webshop eigenaar verwerkt u persoonsgegevens en transacties. Dit moet veilig en snel gebeuren. Daarom is het erg belangrijk dat alle software up-to-date is. Wij verzorgen dit graag voor u.

Een webshop moet veilig en snel werken. Voor een fijne shop ervaring voor uw klanten, maar ook ter voorkoming van datalekken en andere incidenten.

Wij houden graag uw Wordpress en Woocommerce webshop up-to-date. We installeren updates, maken back-ups, zorgen dat plug-ins correct blijven werken, etc. Technisch onderhoud doen we voor een vaste prijs van maar €379,- excl. btw. per jaar.


Recente projecten

Hier worden websites worden geboren. De ene vertrekt naar het westen, de andere naar het oosten. Hieronder een klein overzichtje van recente projecten.

Overige informatie

Bouwtijd

De bouwtijd van een webshop is afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld kunnen we stellen dat webshop bouw 4 tot 6 weken in beslag neemt.

Zoekmachine optimalisatie

Om de positie van uw webshop in de zoekresultaten te verbeteren kunnen we na webdesign ook zoekmachine optimalisatie toepassen. Daarbij herschrijven we uw content en bouwen we landingspagina's voor keywords. Informatie opvragen

Adwords

Wilt u direct bovenaan de zoekresultaten staan voor bepaalde keywords? Dan zijn zoekmachine advertenties zoals Adwords van Google een optie. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Informatie opvragen

Extra diensten

We verzorgen eventueel ook fotografie, een leuke promo video, fotobewerking en nog veel meer.

Betaling

Wij vragen voor webdesign normaliter 40% van het totaalbedrag vooraf te voldoen. De resterende 60% wordt pas na oplevering van uw website gefactureerd.

Meerwerk

Webshop bouw doen we op basis van een vaste pakketprijs zodat u nooit voor verrassingen staat. Heeft u gedurende het proces extra wensen? We zijn coulant met meerwerk. Mochten er toch extra kosten zijn dan vragen we expliciet eerst uw toestemming.