Website add-ons

Om uw website helemaal af te maken bieden wij website add-ons zoals iDeal betalingen, statistieken en een eigen downloadpagina. Daarmee maken we uw website nóg functioneler en effectiever.


Inleiding

Wij leveren diverse add-ons, extra's, die waarde toevoegen aan uw website. Bijvoorbeeld omdat ze u extra inzicht geven, een rijkere ervaring voor uw bezoekers of extra omzet genereren. Bekijk ze hieronder.


Website statistieken

Website statistieken

Onze Matomo website statistieken suite verzamelt gegevens over uw bezoekers op een manier die voldoet aan de AVG / GDPR. U heeft niet langer cookies nodig, data blijft opgeslagen in Nederland, herleidbare gegevens worden geanonimiseerd en het werkt ook in browsers zonder javascript. Daarnaast is Matomo open-source en door iedereen te controleren en gebruiken.


iDeal betaaloptie

Klanten direct laten betalen met iDeal; dat werkt voor klanten extra snel en makkelijk en u krijgt gegarandeerd uw geld gestort. 

Joomla
iDeal en de meest vertrouwde Nederlandse online betaaloptie. Betalingen slagen altijd, zijn onmiddelijk doorgevoerd en zowel u als uw klant krijgen direct terugkoppeling. Het aanbieden van deze vertrouwde betaaloptie vergemakkelijkt het doen van betalingen en verhoogd op die manier uw omzet.

Eigen downloadpagina

Wetransfer alternatief
Met onze software kunt u op uw eigen website een professioneel uitziende downloadpagina krijgen. U stuurt hiermee gemakkelijk bestanden van elk formaat naar uw klanten binnen een vertrouwde omgeving met uw eigen logo en achtergrondafbeelding.

Website versnellen met Redis en cache

Snelle website met cache en Redis
U heeft een mooie website, goede teksten, een duidelijke structuur en aantrekkelijke graphics. Maar als hij traag is dan klikken bezoekers toch weg. Dat is sonde! Websites die door ons gebouwd en gehost worden zijn al snel, maar kunnen nog tot 4 keer sneller wanneer we cache en Redis inschakelen op uw website.

Neem nu contact opContact