Website add-ons

Om uw website helemaal af te maken bieden wij enkele website add-ons. Lees hieronder over de toegevoegde waarde die we kunnen bieden.

Inleiding

Wij leveren diverse add-ons, extra's, die waarde toevoegen aan uw website. Bijvoorbeeld omdat ze u extra inzicht geven, een rijkere ervaring voor uw bezoekers of extra omzet genereren. Bekijk ze hieronder.

Ga naar de uitgebreide beschrijving van onze add-ons:


Website statistieken

De Matomo website statistieken suite heeft veel voordelen tegenover standaard Google Analytics! U heeft geen technische kennis nodig om over te stappen.

Joomla

Onze Matomo website statistieken suite verzamelt gegevens over uw bezoekers op een manier die voldoet aan de AVG / GDPR. U heeft niet langer cookies nodig, data blijft opgeslagen in Nederland, herleidbare gegevens worden geanonimiseerd en het werkt ook in browsers zonder javascript. Daarnaast is Matomo open-source en door iedereen te controleren en gebruiken.


iDeal betaaloptie

Klanten direct laten betalen met iDeal; dat werkt voor klanten extra snel en makkelijk en u krijgt gegarandeerd uw geld gestort. 

Joomla
iDeal en de meest vertrouwde Nederlandse online betaaloptie. Betalingen slagen altijd, zijn onmiddelijk doorgevoerd en zowel u als uw klant krijgen direct terugkoppeling. Het aanbieden van deze vertrouwde betaaloptie vergemakkelijkt het doen van betalingen en verhoogd op die manier uw omzet.

Neem nu contact opContact


Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor meer details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden