Toegankelijkheid

Skip to main content

Website SEO

U heeft een website. Maar wordt die wel gevonden in zoekmachines? Vaak is er nog een hele boel te winnen en wij weten van de hoed en de rand.

Website vindbaar maken in zoekmachines

De meeste mensen browsen het web via zoekmachines zoals Google. Het is belangrijk dat uw website in de zoekresultaten goed hoog scoort op relevante keywords. Wij verzorgen hiertoe professionele contentmarketing en kunnen uw website vindbaar maken in zoekmachines.

Keywords

Iedere schilder wil gevonden worden op 'schilder' maar daarop is de concurrentie hoog. Beter is het om zoekwoorden specifieker te maken zoals 'goedkope schilder Rotterdam'. De kans dat u daarop hoog scoort is groot en u spreekt een specifiekere doelgroep aan. Wij bedenken samen met u de juiste keywords.

Content

Een belangrijk onderdeel van het vindbaar maken van uw website zijn contentpagina's met daarin uw keywords. Door deze volledig te optimaliseren worden ze goed gevonden. Wij verzorgen graag uw content en maken uw website vindbaar in Google.

> Ik wil mijn website vindbaar maken.

Website vindbaar maken

Zoekwoorden bepalen

Samen met u bedenken we de juiste zoekwoorden om op gevonden te worden.

Zoekwoorden moeten zo specifiek mogelijk zijn, maar wel algemeen genoeg om een groot zoekvolume aan te spreken. Samen met u bedenken we de zoekwoorden die uw website het meeste zoekverkeer zullen opleveren van mensen die zoeken wat u biedt.


Website aanmelden bij zoekmachines

Voordat een website opgenomen wordt in de zoekresultaten van zoekmachines dient deze aangemeld te worden. Dat kan rechtstreeks bij zoekmachines, maar ook door externe websites naar uw website te laten verwijzen.

Een combinatie van aanmelding, het uploaden van een sitemap en het creeëren van externe verwijzingen is het beste. We helpen u hierbij of voeren dit geheel voor u uit. Ook onderzoeken we welke linkbuilding kansen er liggen voor uw website: daarbij bekijken we welke websites naar uw website kunnen linken om uw website nog beter gevonden te laten worden in zoekmachines.


Contentpagina's met zoekwoorden

Wij schrijven voor u de contentpagina's, specifiek op zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. 

Elke contentpagina is semantisch opgebouwd en bevat diverse call-to-action's om bezoekers te bewegen om contact op te nemen. Elke contentpagina is toegespitst op 1 keyword combinatie om de kans te maximaliseren dat de pagina daarop gevonden wordt.


Startpakket: €750

Voor maar eenmalig €750,- excl. btw. verzorgen wij de aanmelding van uw website bij de grote zoekmachines, adviseren wij u welke zoekwoorden voor u de meeste kansen bieden en schrijven we 10 contentpagina's voor op uw website. Neem direct contact met ons op en laat ons u helpen bij het vindbaar maken van uw website.

  • Aanmelding bij grote zoekmachines.

  • Advisering in zoekwoorden.

  • Wij schrijven/maken 10 contentpagina's.