Onderhoud en beheer

Houd uw website veilig en snel

Websites draaien tegenwoordig op allerlei software. Van tijd-tot-tijd worden hierin kwetsbaarheden blootgelegd. Softwareontwikkelaars brengen periodiek updates uit die door specialisten zoals wij geïnstalleerd kunnen worden.

Onderhoud en beheer

Is uw website belangrijk voor u?

Een 100% veilige website bestaat niet maar u kunt wel de risico's op hacks, spam en verspreiding van virussen via uw website verkleinen door ervoor te zorgen dat een specialist uw website up-to-date houdt. Daarom hebben wij een all-inclusive onderhoudspakket voor Joomla en Wordpress dat u compleet ontzorgt; ideaal als u belang hecht aan uw website.

Het onderhoudspakket

Wanneer u een onderhoudspakket bij ons afsluit voor uw op Joomla of Wordpress gebaseerde website (dus ook uw Woocommerce webshop) dan checken wij wekelijks de ontdekte kwetsbaarheden en beschikbaar gekomen updates binnen uw softwareversie. Die passen we vervolgens op een veilige manier toe op uw website, zonder dat u of uw klanten dat merken.

Hetzelfde doen we voor de plugins/extensies die op uw website zijn geïnstalleerd, al geldt in sommige (complexe) gevallen een jaarlijkse meerprijs voor de extra moeite.

Wordpress onderhoud

Wordpress onderhoudspakket

Het Wordpress onderhoudspakket is perfect geschikt voor kleine tot middelgrote websites die het Wordpress CMS als basis gebruiken. Naast het Wordpress onderhoud krijgt u ook onbeperkt (fair use) ondersteuning per email en zetten we gratis uw backup voor u terug wanneer u zelf een foutje heeft gemaakt. Het Joomla onderhoudspakket kost €379,- excl. btw. per jaar indien uw website bij ons gehost wordt. Anders geldt een tarief van €579,-. Voor complexe websites maken we graag een offerte op maat.
Joomla onderhoud

Joomla onderhoudspakket

Het Joomla onderhoudspakket is perfect geschikt voor kleine tot middelgrote websites die het Joomla CMS als basis gebruiken. Naast het Joomla onderhoud krijgt u ook onbeperkt (fair use) ondersteuning per email en zetten we gratis uw backup voor u terug wanneer u zelf een foutje heeft gemaakt. Het Joomla onderhoudspakket kost €379,- excl. btw. per jaar indien uw website bij ons gehost wordt. Anders geldt een tarief van €579,-. Voor complexe websites maken we graag een offerte op maat.

Niet onbelangrijk om te vermelden; inbegrepen in het genoemde tarief zijn updates zolang die geen migratie of andere bijzondere handelingen vereisen. Dat is maatwerk op basis van uurtarief. Dit is in het verleden eens per enkele jaren voorgekomen, in dat geval worden vooraf de mogelijkheden met u besproken.

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant