Onderhoud

 • Websites draaien tegenwoordig op allerlei software. Van tijd-tot-tijd worden hierin kwetsbaarheden blootgelegd. Softwareontwikkelaars brengen periodiek updates uit die door specialisten zoals wij geïnstalleerd kunnen worden.

 • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Onderhoud

Omdat onderhoud en updates een website langer veilig en bruikbaar houden, verdienen de kosten zichzelf terug. Natuurlijk moet het wel goed gebeuren, daarom legt u dit weg bij een betrouwbare en zeer ervaren partij die u tevens als supportlijn kunt gebruiken. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Onderhoud en beheer

Is uw website belangrijk voor u?

Een 100% veilige website bestaat niet maar u kunt wel de risico's op hacks, spam en verspreiding van virussen via uw website verkleinen door ervoor te zorgen dat een specialist uw website up-to-date houdt. Daarom hebben wij een all-inclusive onderhoudspakket voor Joomla en Wordpress dat u compleet ontzorgt; ideaal als u belang hecht aan uw website.

Wilt u uw website ook veilig houden?

Onderhoud en beheer
 • BoVeSaw B.V.

  Voor de tweede keer onze site laten bouwen door Als een Rode Lap.
  Ging super snel en zij denken mee in ontwerp en oplossingen. Ik kan ze echt wel aanbevelen!


 • Tiltechniek B.V.

  In de afgelopen jaren heeft Als een rode lap diverse websites voor ons gemaakt. Door hun deskundigheid, loyaliteit en betrokkenheid verloopt de samenwerking vlot en soepel. Last minute acties of foutmeldingen worden snel en naar volle tevredenheid afgewikkeld. Ze zijn dé professionele partner voor onze internetuitingen.

 • Fijnland

  Samenwerken met Elco is samenwerken met iemand die naast verstand van zaken ook gevoel voor verhoudingen, letterlijk en figuurlijk, heeft.

 • Regio Hart van Brabant

  Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.

Klanten

Het onderhoudspakket

Een onderhoudspakket bestaat uit 3 componenten.

Technisch onderhoud: wanneer u een onderhoudspakket bij ons afsluit voor uw op Joomla of Wordpress gebaseerde website (dus ook uw Woocommerce webshop) dan checken wij wekelijks de ontdekte kwetsbaarheden en beschikbaar gekomen updates binnen uw softwareversie. Die passen we vervolgens op een veilige manier toe op uw website, zonder dat u of uw klanten dat merken. Hetzelfde doen we voor de plugins/extensies die op uw website zijn geïnstalleerd, al geldt in sommige (complexe) gevallen een jaarlijkse meerprijs voor de extra moeite.

Twee inzetbare uren: u krijgt bij elk onderhoudspakket jaarlijks 2 vrij in te zetten uren ten behoeve van de website waarop het onderhoudspakket is afgesloten, voor de volgende taken:

 • Wijzigingen doorvoeren in het ontwerp / layout.
 • Content toevoegen of wijzigen.
 • Functionaliteit toevoegen of wijzigen.
 • Sitestructuur wijzigen.
 • Back-ups terugplaatsen.

Ondersteuning per e-mail: onbeperkte (fair-use) ondersteuning per e-mail met betrekking tot de website waarop het onderhoudspakket is afgesloten. Hulp bij het gebruik, de invulling, technische vragen, etc.

Onderhoudspakket

De kosten voor het Joomla onderhoudspakket en het Wordpress onderhoudspakket bedragen voor bij ons gehoste websites maar €379,- excl. btw. per jaar en wordt per jaar afgesloten. Voor Joomla en Wiordpress websites die extern gehost zijn bedragen de kosten €579,- excl. btw.

Niet onbelangrijk om te vermelden; inbegrepen in het genoemde tarief zijn updates zolang die geen migratie of andere bijzondere handelingen vereisen. Dat is maatwerk op basis van uurtarief. Dit is in het verleden eens per enkele jaren voorgekomen, in dat geval worden vooraf de mogelijkheden met u besproken.


We hebben ook een budget onderhoudspakket, specifiek bedoelt voor bij budget webdesign. In dit prijsbewuste pakket is alleen het updaten van het CMS zonder extensies inbegrepen. Geen vrij inzetbare uren of extra ondersteuning. Dit pakket kost €99,- excl. btw. per jaar.
Onderhoudspakket kosten
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren