Toegankelijkheid

Skip to main content

Technisch onderhoud

We houden uw website graag technisch up-to-date, functioneel en actueel. We kunnen u volledig ontzorgen.

Website onderhoudspakket

Technisch altijd in tip-top conditie

Waarom een onderhoudspakket?

In Joomla en Wordpress worden continu kwetsbaarheden ontdekt. Er worden daarom steeds belangrijke updates uitgebracht die uw website veilig en stabiel houden. Wij nemen dit onderhoud uit uw handen en houden uw website up-to-date.

Dit doen we afhankelijk van het aantal updates dat uitgebracht wordt wekelijks tot maandelijks. Ook bekijken we per update of die cruciaal is, of dat we even kunnen afwachten of de nieuwe update geen andere kwetsbaarheden introduceert. Als we een update doorvoeren zorgen we voor back-ups, het overschrijven van bestanden, het updaten van de database en testen we de website.

We nemen u het werk uit handen en u profiteert van onze ruime kennis van Joomla en Wordpress, websites en hosting.

Risico's van niet updaten

Hackers zijn continu op geautomatiseerde wijze op zoek naar kwetsbare websites en verouderde software, zelfs als uw website niet specifiek het doelwit is.

Na het binnendringen heeft een hacker uitgebreide toegang tot uw website. Een hacker kan bijvoorbeeld:

 • Uw e-mail wachtwoord achterhalen.
 • Opgeslagen data inzien en wijzigen.
 • Activistische content plaatsen.
 • Namens u virussen verspreiden.
 • Spam versturen vanaf uw website.
 • Uw website aanpassen of verwijderen.

Wat krijgt u?

 • Wekelijks / maandelijks updaten we uw website binnen huidige hoofdversie, afhankelijk van prioriteit en hoeveelheid updates.
 • Voor elke update een back-up, mocht er iets mis gaan.
 • Modules/extensies worden ook geüpdate, mits licentie aanwezig en compatibel.
 • Inclusief 2 inzetbare uren per jaar t.b.v. uw website zoals het wijzigen van pagina's, content, opmaak, advies, etc.

 • Yootheme template- en Widgetkit updates zijn inbegrepen mits bij ons gehost: wij hebben hiervoor een ontwikkelaarslicentie.

Jaarlijkse kosten

Jaarlijks opzegbaar. De kosten bedragen jaarlijks:

€379,- excl. btw.

Het genoemde tarief voor websites op een webhosting pakket bij ons. Voor extern gehoste websites geldt een tarief van €579,- en is toegang nodig via FTP/MySQL. Voor webshops geldt een toeslag van €150,- excl. btw. 100% veiligheid bestaat niet. Wel verkleint ons onderhoudspakket het risico op een hack of datalek significant.

Website onderhoudspakket

Content beheer

Uw website altijd actueel zonder gedoe

Alle soorten content

Naast het technisch onderhoud kunnen wij ook contentbeheer verzorgen. U hoeft dan niet meer zelf in te loggen op uw website. Zo legt u het volledige website beheer bij ons neer.

Contentbeheer: het wijzigen of plaatsen van aangeleverde menuknoppen, teksten en afbeeldingen op uw website zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. U mailt ons de gewensde wijzigingen of nieuwe content en wij plaatsen die voor u op uw website.

Kosten

De uren voor contentbeheer houden wij maandelijks bij in een overzicht en factureren we maandelijks achteraf aan u. Ons normale uurtarief bedraagt €77,- excl. btw. Wanneer u een onderhoudspakket bij ons heeft dan krijgt u voor contentbeheer €5,- korting op dit uurtarief.

Content beheer

Overige informatie

Wat u verder misschien wilt weten.

Updates binnen één versie

Wij updaten uw website binnen de bestaande hoofdversie, zoals Joomla 4. Is een update naar een volgende hoofdversie, zoals Joomla 5, zonder veel meerwerk uit te voeren? Dan doen we dat ook. Anders is dit meerwerk.

2 gratis inzetbare uren

Heeft u bij ons een website onderhoudspakket? Dan kunt u ons ook jaarlijks 2 uur inzetten ten behoeve van de betreffende website. Om content te plaatsen, aanpassingen door te voeren of de layout aan te passen bijvoorbeeld.

Al ge-hacked?

Heeft u geen onderhoudspakket en is uw website ge-hacked? Wij kijken graag of we de hack kunnen herstellen. Neem contact op.

100% veiligheid bestaat niet

Ons onderhoudspakket is een inspanningsverplichting. We garanderen geen 100% veiligheid. Soms zijn er bijvoorbeld kwetsbaarheden in de software die nog niet opgelost of ontdekt zijn.

Betaling / opzeggen

Het onderhoudspakket dient jaarlijkse vooraf voldaan te worden en is jaarlijks vrij opzegbaar door contact met ons op te nemen.