Skip to main content

Onderhoud & SLA

We houden uw website graag technisch up-to-date, functioneel en actueel. We kunnen u volledig ontzorgen.

Onderhoud en dagelijks beheer

Laat ons u ontzorgen.

Waarom?

In Joomla of Wordpress worden continu kwetsbaarheden ontdekt. Daarvoor worden vervolgens belangrijke updates uitgebracht die uw website veilig en stabiel houden. Wij nemen dit onderhoud uit uw handen en houden uw website up-to-date.

Hackers zoeken op grote schaal naar websites die niet up-to-date zijn. Via verouderde software kunnen ze websites binnendringen. Ook stopt een verouderde website soms met werken als serversoftware zoals PHP vernieuwd wordt. Voor Joomla, Wordpress en plug-ins komen daarom periodiek updates uit die alles compatibel houden en die problemen oplossen.

Risico's van een hack

Na het binnendringen heeft een hacker uitgebreide toegang tot uw website. Een hacker kan vervolgens:

  • Uw e-mail wachtwoord achterhalen.
  • Opgeslagen data inzien en wijzigen.
  • Activistische content plaatsen.
  • Namens u virussen verspreiden.
  • Spam versturen vanaf uw website.
  • Uw website verwijderen.
Onderhoud en beheer
Uw website veilig. up-to-date. functioneel. ge-backupped.

Dat verzorgen we.

Uw website
veilig. up-to-date. functioneel. ge-backupped.

Dat verzorgen we.

Website onderhoudspakket

Technisch altijd in tip-top conditie

Wat krijgt u?

Website onderhoud is een technische aangelegenheid. Bestanden uploaden via FTP, compatibiliteit checken tussen het CMS en de geïnstalleerde plug-ins, back-ups maken. Wij zijn hier goed in en nemen dit graag uit handen.

Na het afsluiten van een onderhoudspakket zorgen wij eens per twee weken voor een update van uw website. We updaten Joomla / Wordpress binnen de huidige hoofdversie, en indien compatibel ook de geïnstalleerde plug-ins. Elke keer maken we ook een back-up.

U krijgt daarnaast jaarlijks 2 inzetbare uren t.b.v. uw website voor ondersteuning, aanpassingen in uw content of layout en meer.

Jaarlijkse kosten

Ons website onderhoudspakket is jaarlijks opzegbaar. De kosten bedragen jaarlijks:

€379,- excl. btw.

Tarief voor websites op een webhosting pakket bij ons. Voor externe webhostingpakketten geldt een tarief van €579,- en is toegang nodig via FTP/MySQL. Voor webshops geldt een toeslag van €150,- excl. btw. 100% veiligheid bestaat niet. Wel verkleint ons onderhoudspakket het risico op een hack of datalek significant.

Website onderhoudspakket

Content beheer

Uw website altijd actueel zonder gedoe

Alle soorten content

Naast het technisch onderhoud kunnen wij ook contentbeheer verzorgen. U hoeft dan niet meer zelf in te loggen op uw website. Zo legt u het volledige website beheer bij ons neer.

Contentbeheer: het wijzigen of plaatsen van aangeleverde menuknoppen, teksten en afbeeldingen op uw website zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen. U mailt ons de gewensde wijzigingen of nieuwe content en wij plaatsen die voor u op uw website.

Kosten

De uren voor contentbeheer houden wij maandelijks bij in een overzicht en factureren we maandelijks achteraf aan u. Ons normale uurtarief bedraagt €77,- excl. btw. Wanneer u een onderhoudspakket bij ons heeft dan krijgt u voor contentbeheer €5,- korting op dit uurtarief.

Content beheer

Overige informatie

Wat u verder misschien wilt weten.

Updates binnen één versie

Wij updaten uw website binnen de bestaande hoofdversie, zoals Joomla 4. Is een update naar een volgende hoofdversie, zoals Joomla 5, zonder veel meerwerk uit te voeren? Dan doen we dat ook. Anders is dit meerwerk.

2 gratis inzetbare uren

Heeft u bij ons een website onderhoudspakket? Dan kunt u ons ook jaarlijks 2 uur inzetten ten behoeve van de betreffende website. Om content te plaatsen, aanpassingen door te voeren of de layout aan te passen bijvoorbeeld.

Al ge-hacked?

Heeft u geen onderhoudspakket en is uw website ge-hacked? Wij kijken graag of we de hack kunnen herstellen. Neem contact op.

100% veiligheid bestaat niet

Ons onderhoudspakket is een inspanningsverplichting. We garanderen geen 100% veiligheid. Soms zijn er bijvoorbeld kwetsbaarheden in de software die nog niet opgelost of ontdekt zijn.

Betaling / opzeggen

Het onderhoudspakket dient jaarlijkse vooraf voldaan te worden en is jaarlijks vrij opzegbaar door contact met ons op te nemen.