Trouwvideo's

Jullie dag opnieuw beleven

Jullie dag wordt fantastisch. Zo mooi dat je misschien niet elk detail onthoud. Een trouwvideo stelt jullie in staat om na te genieten en vanuit het perspectief van een gast te zien hoe geweldig jullie samen zijn. In de hoogste kwaliteit.

Trouwvideo's

Onze werkwijze

De eerste stap is, net als het voor jullie was, een ontmoeting. We praten over jullie plannen, jullie wensen en over wat jullie samen bijzonder maakt. We denken samen na over de mogelijkheden en over de tijdlijn op de grote dag.

Jullie krijgen een heldere, eerlijke offerte zonder verrassingen, want voor verrassingen hebben jullie elkaar al. Deze offerte kunnen jullie accepteren of vrijblijvend afwijzen.

Afhankelijk van de afspraken is de videograaf aanwezig vanaf het begin van de dag. Er worden enkele shots genomen van het aankleden en opmaken van de bruid en van de bruidegom, van het opgehaald worden, het aankomen op de trouwlocatie, van de aanwezige mensen, de locatie zelf, en uiteindelijk natuurlijk van het ja-woord. De videograaf kan desgewenst de hele dag blijven, tot en met het feest 's avonds.

Pakketten

Geen enkele trouwerij is gelijk aan een andere en altijd wordt maatwerk geleverd. Toch geven deze pakketten een goede indicatie van de mogelijkheden en de prijs. De genoemde clips en films worden binnen enkele weken na de trouwerij opgeleverd; digitaal te downloaden en op onbedrukte DVD in neutrale hoes.


Pakket A

999 euro

- tot 5 uur opnames
- tot 7 uur montage
- trouwclip van ± 5 minuten

Pakket B

1.999 euro

- tot 8 uur opnames
- tot 16 uur montage
- trouwclip van ± 5 minuten
- trouwfilm van ± 15 minuten

Pakket C

2.999 euro

- hele dag opnames
- tot 20 uur montage
- trouwclip van ± 5 minuten
- trouwfilm van ± 15 minuten
- alle beeldmateriaal

 

In combinatie met de bovenstaande pakketten kunnen wij extra's leveren.

360-graden video

Vaste prijs: 199,- euro

Op diverse momenten op de dag zoals tijdens de ceremonie wordt een 360-graden camera geplaatst. Deze beelden zijn achteraf te bekijken via een VR-bril (alsof u echt rondkijkt op uw eigen trouwerij) of bijvoorbeeld op uw PC/Mac op social media, waarbij u kunt rondkijken door met de muis te bewegen. De beelden zijn 4K verspreid over 360 graden.

Interesse?


Laten we onder het genot van een bakje koffie bij jullie thuis de mogelijkheden bespreken.

(C) Als een Rode Lap - KVK 53581792 - BTW NL165622131B02 - Prijzen ex btw