Trouwvideo's

De mooiste momenten op beeld.

Jullie dag wordt fantastisch. Zo mooi dat je misschien niet elk detail onthoud. Een trouwvideo stelt jullie in staat om na te genieten en vanuit het perspectief van een gast te zien hoe geweldig jullie samen zijn. In de hoogste kwaliteit. Meer weten? Neem contact op!Trouwvideo's

Werkwijze

De eerste stap is, net zoals het voor jullie was, een ontmoeting. We praten over jullie plannen, jullie wensen en over wat jullie samen bijzonder maakt. We denken samen na over de mogelijkheden en over de tijdlijn op de grote dag.

Jullie krijgen vervolgens een heldere, eerlijke en vrijblijvende offerte zonder verrassingen.

Afhankelijk van de afspraken ben ik aanwezig vanaf het begin van de dag. Er worden shots genomen van het aankleden en opmaken van de bruid en van de bruidegom, van het ophalen, het aankomen op de trouwlocatie, van de aanwezige mensen, de locatie zelf, en uiteindelijk natuurlijk van het ja-woord. Ik kan desgewenst de hele dag blijven, tot en met het feest 's avonds.

Recente trouwvideo's

De onderstaande  weddingclip is door ons gemaakt voor Rob en Sabine. Regie, opname en montage.

Voor Jelle en Anne werd de onderstaande weddingclip gemaakt. Regie, opname en montage.

Het pakket

Prijs na overleg over jullie wensen.


Aanwezigheid

Ik ben graag de hele dag aanwezig zodat ik elk detail kan vastleggen. Het opmaken/aankleden van de bruid en de bruidegom, de aankomst, de ceremonie, de gasten, de receptie, het eten en het feest. Maar jullie bepalen.

Montage

Ik monteer de beelden op professionele en wijze en neem hiervoor de tijd in de weken na de bruiloft. Jullie krijgen tussentijds de mogelijkheid om feedback te geven. Gemiddeld geldt voor 10 uur aanwezigheid op de dag zelf, dat ik vervolgens 20 tot 30 uur aan het monteren ben.

Eindproducten

Ik lever uiteindelijk 2 producten; een korte weddingclip van ongeveer 5 minuten die perfect geschikt is om de highlights van jullie dag te delen op o.a. social media en daarnaast een film van zo'n 60 minuten met daarin de hele dag samengevat, om achteraf alle details nog eens te kunnen beleven.

Interesse?

Het is lastig om op voorhand een prijs te bepalen. Dan zou dat een gemiddelde prijs zijn die uiteindelijk nooit van toepassing is. Ik kom daarom graag vrijblijvend bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken!

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!