Trouwvideo's

  • Jullie dag wordt fantastisch. Zo mooi dat je misschien niet elk detail onthoud. Een trouwvideo stelt jullie in staat om na te genieten en vanuit het perspectief van een gast te zien hoe geweldig jullie samen zijn. In de hoogste kwaliteit.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Trouwvideo's

Jullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Natuurlijk willen jullie dat deze prachtige dag vastgelegd wordt in beeld en geluid. Op de dag zelf krijgen jullie waarschijnlijk maar een fractie mee van wat er allemaal gebeurt; laat daarom alles door ons vastleggen en je kunt achteraf nog eens heerlijk nagenieten! Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Trouwvideo's

Werkwijze

De eerste stap is, net zoals het voor jullie was, een ontmoeting. We praten over jullie plannen, jullie wensen en over wat jullie samen bijzonder maakt. We denken samen na over de mogelijkheden en over de tijdlijn op de grote dag.

Jullie krijgen vervolgens een heldere, eerlijke en vrijblijvende offerte zonder verrassingen.

Afhankelijk van de afspraken ben ik aanwezig vanaf het begin van de dag. Er worden shots genomen van het aankleden en opmaken van de bruid en van de bruidegom, van het ophalen, het aankomen op de trouwlocatie, van de aanwezige mensen, de locatie zelf, en uiteindelijk natuurlijk van het ja-woord. Ik kan desgewenst de hele dag blijven, tot en met het feest 's avonds.

Werkwijze

Recente trouwvideo's

De onderstaande  weddingclip is door ons gemaakt voor Rob en Sabine. Regie, opname en montage.

Voor Jelle en Anne werd de onderstaande weddingclip gemaakt. Regie, opname en montage.
Recente trouwvideo's

Het pakket

Prijs na overleg over jullie wensen.


Aanwezigheid

Ik ben graag de hele dag aanwezig zodat ik elk detail kan vastleggen. Het opmaken/aankleden van de bruid en de bruidegom, de aankomst, de ceremonie, de gasten, de receptie, het eten en het feest. Maar jullie bepalen.

Montage

Ik monteer de beelden op professionele en wijze en neem hiervoor de tijd in de weken na de bruiloft. Jullie krijgen tussentijds de mogelijkheid om feedback te geven. Gemiddeld geldt voor 10 uur aanwezigheid op de dag zelf, dat ik vervolgens 20 tot 30 uur aan het monteren ben.

Eindproducten

Ik lever uiteindelijk 2 producten; een korte weddingclip van ongeveer 5 minuten die perfect geschikt is om de highlights van jullie dag te delen op o.a. social media en daarnaast een film van zo'n 60 minuten met daarin de hele dag samengevat, om achteraf alle details nog eens te kunnen beleven.

Trouwvideo pakket

Interesse?

Ik kom graag vrijblijvend bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken en een prijsopgave te maken!

Interesse
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren