Trouwvideo's

Jullie dag wordt fantastisch. Zo mooi dat je misschien niet elk detail onthoud. Een trouwvideo stelt jullie in staat om na te genieten en vanuit het perspectief van een gast te zien hoe geweldig jullie samen zijn. In de hoogste kwaliteit.

Trouwvideo's

Onze werkwijze

De eerste stap is, net als het voor jullie was, een ontmoeting. We praten over jullie plannen, jullie wensen en over wat jullie samen bijzonder maakt. We denken samen na over de mogelijkheden en over de tijdlijn op de grote dag.

Jullie krijgen een heldere, eerlijke offerte zonder verrassingen, want voor verrassingen hebben jullie elkaar al. Deze offerte kunnen jullie accepteren of vrijblijvend afwijzen.

Afhankelijk van de afspraken is de videograaf aanwezig vanaf het begin van de dag. Er worden enkele shots genomen van het aankleden en opmaken van de bruid en van de bruidegom, van het opgehaald worden, het aankomen op de trouwlocatie, van de aanwezige mensen, de locatie zelf, en uiteindelijk natuurlijk van het ja-woord. De videograaf kan desgewenst de hele dag blijven, tot en met het feest 's avonds.

Pakketten

Geen enkele trouwerij is gelijk aan een andere en altijd wordt maatwerk geleverd. Wij werken niet met verschillende pakketten, we hebben maar 1 pakket: omdat voor een bruiloft alleen het beste goed genoeg is. De genoemde clips en films worden binnen enkele weken na de trouwerij opgeleverd; digitaal te downloaden.

Ons pakket

Vaste prijs: €1.999


Aanwezigheid

Wij zijn de hele dag aanwezig zodat we elk detail kunnen vastleggen. Het opmaken/aankleden van de bruid en de bruidegom, de aankomst, de ceremonie, de gasten, de receptie, het eten en het feest.

Montage

We monteren de beelden op professionele en wijze en nemen hiervoor de tijd in de weken na de bruiloft. Jullie krijgen tussentijds de mogelijkheid om feedback te geven. Gemiddeld geldt voor 10 uur aanwezigheid dat wij 20 tot 30 uur moeten monteren.

Eindproducten

We leveren uiteindelijk 2 producten; een korte weddingclip van ongeveer 5 minuten die perfect geschikt is om de highlights van jullie dag te delen op social media en een film van meestal 60 minuten met daarin de hele dag samengevat, om achteraf alle details nog eens te beleven.

Interesse?

Laten we onder het genot van een bakje koffie bij jullie thuis de mogelijkheden bespreken.