Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Joomla 3.5 stable: 21 maart 2016

Als alles volgens plan verloopt komt in maart 2016 Joomla 3.5 stable uit voor het publiek. De afgelopen maanden hebben de Joomla ontwikkelaars veel werk verzet en Joomla beta's uitgebracht waarmee ontwikkelaars konden experimenteren. Wij hebben dat ook gedaan, om zowel als webdesigner als webhoster zijnde te experimenteren met de software. Nu is het bijna zo ver dat iedereen ermee kan gaan werken.

Joomla 3.5 stable is vanaf 9 maart te downloaden vanaf Joomla.org en biedt een aantal veranderingen waarvan compatibiliteit met PHP 7 de belangrijkste is. PHP 7 biedt namelijk vergeleken met PHP 5 (uw website bij ons draait nu op PHP 5.6) veel extra snelheid en veel minder geheugengebruik.

Voor bezoekers op websites betekend dit dat websites nog sneller op het scherm komen, voor webhosters betekend het dat het geheugen op de server minder snel volloopt. Op de website van PHP staat meer informatie en een leuke infographic. Uiteraard is op mijn server PHP 7 al helemaal operationeel en kunt u in Directadmin kiezen tussen PHP 5.6 en PHP 7. Let wel op als u PHP 7 selecteerd, veel software is niet niet voor PHP 7 geoptimaliseerd en werkt mogelijk nog niet.

Ook voor u als eigenaar van een website biedt een overstap naar Joomla 3.5 daarom voordelen. Wanneer Joomla 3.5 daadwerkelijk uitgebracht is kunt u in een volgend blogartikel lezen hoe u kunt upgraden naar de nieuwste versie van Joomla.

joomla

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren