Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Joomla 3.6.0 uitgebracht

Het Joomla! project heeft vandaag versie 3.6.0 van Joomla! uitgebracht. Deze versie brengt ongeveer 400 verbeteringen met zich mee, voornamelijk op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en extra functies. 

 

Onder andere zijn deze verbeteringen aangebracht:

  • Verbeterde Joomla! update en herinstallatie van Joomla core bestanden.
  • Interface verbeteringen waarmee je snelle menu-items of modules kunt vinden en taken kunt automatiseren in dropdowns.
  • Verbeterd gebruikersbeheer.
  • Categorieën maken on-the-fly.
  • Menu level ACL waarmee u kunt beheren welke gebruikers een menu zien.

U kunt hier de volledige lijst van wijzigingen bekijken: https://github.com/joomla/joomla-cms/issues?utf8=%E2%9C%93&q=milestone%3A%22Joomla%203.6.0%22%20

Heeft u bij ons een onderhoudscontract? We zijn momenteel op onze eigen website Joomla! 3.6.0 aan het testen. Als alles naar behoren functioneerd rollen we deze versie uit naar klanten die een onderhoudscontract hebben. Heeft u geen onderhoudscontract en wilt u door ons uw website laten updaten? Neem dan contact op.

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren