Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Joomla 3.6.4 belangrijk

Vanaf 25 oktober 2016 is Joomla 3.6.4 beschikbaar. Deze update verhelpt enkele als 'kritisch' bestempelde bugs in Joomla die het mogelijk maken voor hackers om uw website binnen te dringen.

 

In Joomla versies 3.4.4 tot 3.6.3 is het voor gebruikers mogelijk om zich op uw Joomla website te registreren als gebruiker, ookal heeft u deze functie uitgeschakeld. Vervolgens is het voor deze gebruikers mogelijk om zichzelf meer rechten te geven waardoor zij uw website kunnen wijzigen/vernielen. Het Joomla team heeft deze kwetsbaarheden kort geleden ontdekt en er direct een update voor uitgebracht. Het is daarom zeer belangrijk dat u deze update doorvoert op uw website.

Heeft u een onderhoudscontract? Dan hebben wij dit reeds voor u gedaan.

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren