Als een Rode Lap

Digitale producties

Wij bevinden ons op het snijvlak van creativiteit en technische know-how. Gecombineerd met een eindloze ambitie en persoonlijke aandacht realiseren we prachtige digitale producties. Van websites tot bedrijfsvideo's.

Neem contact op

 

Joomla 3.6.4 belangrijk

Vanaf 25 oktober 2016 is Joomla 3.6.4 beschikbaar. Deze update verhelpt enkele als 'kritisch' bestempelde bugs in Joomla die het mogelijk maken voor hackers om uw website binnen te dringen.

 

In Joomla versies 3.4.4 tot 3.6.3 is het voor gebruikers mogelijk om zich op uw Joomla website te registreren als gebruiker, ookal heeft u deze functie uitgeschakeld. Vervolgens is het voor deze gebruikers mogelijk om zichzelf meer rechten te geven waardoor zij uw website kunnen wijzigen/vernielen. Het Joomla team heeft deze kwetsbaarheden kort geleden ontdekt en er direct een update voor uitgebracht. Het is daarom zeer belangrijk dat u deze update doorvoert op uw website.

Heeft u een onderhoudscontract? Dan hebben wij dit reeds voor u gedaan.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Word ook een tevreden klant!