Als een Rode Lap.

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie smeden wij websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Vanaf nu ook Woocommerce webshops

Officieel: vanaf vandaag bouw ik ook Woocommerce webshops. Dat zijn webshops waarbij de kracht en de eenvoud van Wordpress gecombineerd word met de geavanceerde functies van de Woocommerce webshop. 

Zoektocht naar kwaliteit

Lange tijd hebben wij gezocht naar een betrouwbare oplossing die onze klanten niet alleen een gebruiksvriendelijke oplossing biedt, maar die technisch ook goed in elkaar steekt en waarvan de ontwikkelaars een goed trackrecord hebben. Vele systemen waaronder Virtuemart en Hikashop passeerden de revu maar bleken allemaal vooral op technisch vlak niet de beloofde kwaliteit te bieden. Woocommerce steekt wel goed in elkaar en daarom durven wij er voor onze klanten zonder problemen complexe webshops mee te bouwen.

Bekijk de webshop pagina.

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.