Als een Rode Lap

Digitale producties

Wij bevinden ons op het snijvlak van creativiteit en technische know-how. Gecombineerd met een eindloze ambitie en persoonlijke aandacht realiseren we prachtige digitale producties. Van websites tot bedrijfsvideo's.

Neem contact op

 

Videoproductie voor politie Den Bosch

De politie in Den Bosch heeft diverse social media accounts gelanceerd met als doel om ook in het digitale domein in contact te komen met burgers. Men was op zoek naar een manier om zich op een pakkende manier te presenteren en aan burgers duidelijk te maken hoe de politie te bereiken is.

In opdracht van de politie is vervolgens een korte film geproduceerd. Deze dient als korte promo voor de politie in Den Bosch en in de film wordt verteld hoe de politie te bereiken.

Die boodschap heb ik gecombineerd met een inkijkje in de politiewereld: wat gebeurd er achter de schermen als je de politie belt? Er was geen begin- of basismateriaal dus de gehele film inclusief regie is door mij verzorgd. Klik op de foto voor de film.

politie introfilm

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant

Wordt je ook een tevreden klant?