Alseenrodelap.nl

Welkom bij 'Als een Rode Lap'. Met aandacht en passie maken wij Joomla en Wordpress websites, foto's, filmpjes en verzorgen we grafisch ontwerp, webhosting en meer. Wij zijn gevestigd in Waalwijk en hebben ervaring sinds 2006. Wat mogen we voor u betekenen?

vrijblijvend contact

Videoproductie voor politie Den Bosch

De politie in Den Bosch heeft diverse social media accounts gelanceerd met als doel om ook in het digitale domein in contact te komen met burgers. Men was op zoek naar een manier om zich op een pakkende manier te presenteren en aan burgers duidelijk te maken hoe de politie te bereiken is.

In opdracht van de politie is vervolgens een korte film geproduceerd. Deze dient als korte promo voor de politie in Den Bosch en in de film wordt verteld hoe de politie te bereiken.

Die boodschap heb ik gecombineerd met een inkijkje in de politiewereld: wat gebeurd er achter de schermen als je de politie belt? Er was geen begin- of basismateriaal dus de gehele film inclusief regie is door mij verzorgd. Klik op de foto voor de film.

politie introfilm

5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren