Infographics

Zet uw data in de context

U presenteert continu data aan verschillende doelgroepen. Infographics zetten uw data in de juiste context en maken deze begrijpbaar. Wij zijn expert in het visueel maken van anders nietszeggende data.

Infographics

Maak uw data aantrekkelijk.

Wat is het nu van data als die niet goed door de doelgroep begrepen wordt? Data in een infographic wordt zodanig gepresenteerd dat het leuk is om ernaar te kijken en men in 1 oogopslag ziet in welke context de data geïnterpreteerd moet worden.

Geschikt voor elk soort data

We ontwerpen elke infographic vanaf de grond opnieuw om te passen bij het soort informatie dat u presenteert. Het maakt daarom niet uit of het gaat om cijfertjes, kernzinnen, datums, of iets anders.

Middels goed ontworpen graphics, icoontjes, krachtige teksten, foto's en tabellen en grafieken zorgen we ervoor dat uw doelgroep in een oogopslag precies weet wat u probeert te vertellen. Daarbij leveren we elke infographic ook nog eens aan in een printbare JPG en PDF vorm en in een interactieve html versie voor op uw website. Zo spreekt u uw doelgroep via elk gewenst medium aan.

  • Snelle oplevering
  • Wij zorgen voor de graphics
  • Een versie voor print en een digitale versie

Infographic voorbeelden

Grafieken infographic
Tekst infographic
Cijfers en geld infographic
Tabellen infographic
Gebieden infographic

Toegevoegde waarde

Wij zijn heel goed in het ontwerpen van infographics. Maar we doen meer: we maken geweldige websites en fantastische foto's die écht een boodschap overbrengen. Ook hebben we een hightech serverplatform waarop we een eigen supersnelle en stabiele cloud draaien, we maken hippe videoproducties en verrichten in-house al het technisch onderhoud. We hebben een heleboel verstand van... een heleboel. U kunt naast infographics dus ook terecht voor andere producten die het plaatje compleet maken.

Wat kost een infographic?

Het is lastig om een vaste prijs te geven. De kosten hangen namelijk af van de complexiteit en hoeveelheid data. Met een simpele infograph zijn we enkele uren bezig, in een zeer complexe infograph steken we meerdere werkdagen. Vraag daarom een offerte op maat aan en geef daarbij een aanduiding van het soort data, de hoeveelheid en de doelgroep.
Wij maken dan een inschatting van het aantal werkuren en sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe, meestal al de volgende dag.

Wordt u onze nieuwste tevreden klant?

Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg.
Klik op een logo voor details.