Fotografie cursus

  • Wil je van een professional leren hoe je zelf mooiere foto's kunt maken? Hoe je goed composeert en hoe je omgaat met sluitertijd, diafragma, iso-waarde? Wij geven een leuke fotografie cursus in de omgeving van Waalwijk.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Fotografie cursus

Sinds 2006 heb ik, Elco, ervaring met fotografie. Ik heb voornamelijk met Nikon en Sony camera's gewerkt en ben professioneel fotograaf. Ik vind het leuk om mijn kennis over te dragen en anderen te enthousiasmeren voor fotografie. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Fotografie cursus

In de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Den Bosch

Met een compactcamera op de automatische stand kun je best leuke foto's maken. Maar die automatische stand kan je ook in de weg gaan zitten of net anders werken dan je zelf in gedachten had. Wie écht mooie foto's wil maken koopt daarom een systeemcamera of spiegelreflex en gaat aan de slag met de handmatige stand.

Heb je net een systeemcamera of spiegelreflex camera gekocht en wil je op een leuke, luchtige manier op weg geholpen worden door een professional? Wil je jezelf puur uit interesse verdiepen, of wil je op vakantie de perfecte National Geographic shot kunnen nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij geven onze cursus c.q. workshop in 1 dagdeel in de buitenlucht. We bespreken de theorie en brengen die gelijk in de praktijk. Begrippen als scherptediepte en bewegingsonscherpte, objectiefkeuze en brandpuntsafstand, compositie en inhoud, belichting en flitstechniek, raw/jpg, het komt allemaal voorbij. We doen de les aan de hand van een lesdocument met info en tips die je na afloop thuis kunt bewaren.

Wij zitten zelf in Waalwijk en onze fotografie cursussen vinden dus altijd plaats in de omgeving Tilburg, Waalwijk of Den Bosch. De Loonse en Drunense Duinen in Loon op Zand is één van onze favoriete plekjes voor de fotografie cursus, evenals de binnenstad van Den Bosch.

Neem contact op en vertel ons wie je bent, of je alleen bent of met een groep en op welke datums jou/jullie het beste zou schikken. Ook voor vragen vooraf over je camera mag je ons altijd een bericht sturen.

Fotografie cursus Waalwijk

Fotografie cursus Den Bosch

Fotografie cursus Tilburg

Fotografie cursus Loonse en Drunense duinen

Fotografie cursus

Fotografie cursus kosten

Ben je alleen? Dan bedragen de kosten voor de fotografie workshop €120 incl. btw. Je krijgt dan 1-op-1 begeleiding.

Ben je met meer personen? Voor 2 personen geldt een prijs van €70 incl. btw. p.p. en vanaf 3 personen een prijs van €50,- incl. btw. p.p. Wij gaan maximaal op pad met groepen van 5 personen.

De fotografie workshops worden gegeven door fotograaf Elco en duren zo'n 3 uur. Het is de bedoeling dat je met eigen vervoer naar de locatie komt. We stoppen tussendoor 1 keer voor een drankje (frisdrank, thee of koffie inbegrepen). Wanneer de weersomstandigheden naar ons oordeel te slecht zijn verzetten we de datum of krijg je je geld terug. De cursusgelden dienen vooraf betaald te worden, dat kan via overschrijving of iDeal.

Fotografie cursus kosten

Recente foto's


960x720 Woontoren
Fotoshoot
960x455 Efteling
Trouwen1
960x455 Waalwijk
960x455 Dbnacht
2000x1500 Gang
2000x1500 Kantoor
960x455 Beeksebergen
2000x1500 Snelweg
2000 Gitaarbrug
960x720 Zon Boom
2000x1500 Koeien
960x720 Windmolens
2000x1500 Maasboulevard
Fotoshoot 2
2200-mensen-brug.jpg
2000x1500 Bomen

Fotograaf Waalwijk, Tilburg, Den Bosch

Wij werken als fotograaf in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Tilburg, Den Bosch en omstreken. Dat doen we voor particulieren, bedrijven, makelaars, particulieren, sportverenigingen, et cetera. De stijl varieert van strakke reclamefotografie tot creatieve allroundfotografie. Voor het maken van de mooiste foto's is er de beschikking over professionele (rand)apparatuur.
Fotograaf Waalwijk
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren