Stockfoto's

  • Continue maken we in de regio foto's van gebouwen, landschappen, architectuur, landmarks, etc. Al deze foto's bewaren we in een database waaruit u kunt putten. U kunt foto's los kopen of een lidmaatschap nemen.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Stockfoto's

Het hele jaar door rijden we door de regio op zoek naar de mooiste kiekjes. In het landschap, in steden, tijdens evenementen, etc. Deze foto's stellen we via o.a. Shutterstock ter beschikking voor commercieel gebruik.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Stockfoto's

Het voordeel van stockfoto's

Stockfoto's zijn per direct verkrijgbaar, u hoeft dus niet te wachten totdat de fotograaf zijn werk heeft gedaan. U ziet precies wat u krijgt op het moment van aankoop. Wij zijn stockfotograaf en leverancier van stockfoto's uit de regio Waalwijk - Tilburg - Den Bosch (Brabant) op o.a. Shutterstock.

Wat kosten stockfoto's?

Koop onze stockfoto's rechtstreeks bij ons voor maar €9,- per foto en gebruik die foto onbeperkt in drukwerk of digitaal materiaal ten behoeve van uw bedrijf of organisatie*. U ontvangt het bestand in de hoogste kwaliteit. Geen verplicht abonnement of credits, gewoon kiezen en kopen.

Bekijk op Shutterstock onze foto's en neem contact op om te bestellen.


Wilt u foto's laten maken en de volledige exclusieve copyright ontvangen? Huur ons dan in.

* U ontvangt het niet exclusieve en niet overdraagbare recht om de foto onbeperkt te gebruiken ten behoeve van 1 organisatie, bedrijf of merk.

Stockfoto's gebruik

Stockfoto's voor het oprapen!

Vrijwel wekelijks voegen we foto's toe aan onze stockfoto collectie. Die bieden we vervolgens aan via Shutterstock en iStockphoto. Bekijk alle door ons gemaakte stockfoto's op onze shutterstock profielpagina.

Shutterstock profielpagina

Beschikbare stockfoto's

Onze stockfoto's zijn te koop op Shutterstock en iStockphoto en vervolgens vrij te gebruiken in allerlei verschillende publicaties. Door foto's legaal te kopen ondersteunt u lokale fotografen en komt u achteraf niet in de problemen met rechten.

U kunt ook foto's op maat laten maken. We gaan dan speciaal voor u op pad en dan krijgt u de exclusieve rechten. U weet dan zeker dat niemand dezelfde foto's gebruikt. Neem hiervoor contact op met ons.

Shutterstock

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel

© Als een Rode Lap / Studio Van Berkel
KVK 53581792 - BTW NL001889173B64.
Wij plaatsen analytische cookies.
Prijzen excl. 21% btw.
Algemene voorwaarden

Met cookies meten wij bezoekersaantallen.