Fotografie abonnement.

  • Zonder dat u zich druk over maakt altijd de beschikking hebben over een archief met actueel beeldmateriaal voor gebruik in al uw publicaties, gevuld door een professionele fotograaf? Neem een fotografie abonnement.

  • Onze Trustpilot pagina staat vol met lof van klanten. Zij waarderen de persoonlijke aandacht, de vriendelijke prijzen, de kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Fotografie abonnement

Een professionele fotograaf die het hele jaar door op eigen initiatief voor u op pad gaat en zorgt voor een goed gevulde, actuele beeldbank. Dat is in een notendop ons fotografie abonnement; het ontzorgt u. Neem contact op.

WIE ZIJN WIJ

Aangenaam! Ik ben Elco, ondernemer. Ik ben van jongs af aan bezig met het web, fotografie en ontwerpen. Ik ben een echte allrounder en een perfectionist met een hands-on mentaliteit. Deze eigenschappen benut ik graag ten gunste van klanten en projecten.

Om mij heen bevindt zich een netwerk van specialisten die per project ingevlogen kunnen worden zoals tekstschrijvers, vormgevers en videobewerkers. Daarom wordt er meestal in de 'wij' vorm gecommuniceerd.

De naam Als een Rode Lap staat voor ons vermogen om doelgroepen in beweging te brengen zoals een rode lap een stier in beweging brengt.

WERKEN MET ONS

Wij werken voornamelijk met open-source software die al door de harde internetwereld is getest, zoals Joomla en Wordpress. De kracht ligt hem in de flexibiliteit, veiligheid en functionaliteit die deze software biedt.

Korte lijntjes zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden. U heeft altijd mij als contactpersoon en ik ken uw project van binnen en van buiten.

Ook in de avonduren en weekenden zijn wij vaak aan het werk. Dit zorgt voor snelle oplevertijden en een goede bereikbaarheid.

Over ons

Fotografie abonnement

Professionele fotograaf uit Waalwijk

Een van onze klanten klopte elk jaar opnieuw aan voor nieuwe foto's uit de regio. Het idee ontstond vervolgens om hen de zorgen hierover uit handen te nemen, en hen te voorzien van een altijd actuele en goed gevulde beeldbank met origineel beeldmateriaal gemaakt in diverse seizoenen in verschillende weer- en lichtomstandigheden. Zij kunnen op elk moment, voor elk soort publicatie, speciaal voor hen gemaakt beeldmateriaal downloaden zonder extra kosten en zonder te hoeven nadenken over de aansturing van een fotograaf.

Dit kunnen we ook voor uw organisatie verzorgen. Uw voordeel:

  • Digitaal archief, overal te bereiken met uw login code.
  • Elk seizoen nieuwe toevoegingen dus altijd actueel.
  • Uniek materiaal, alleen voor uw organisatie.
  • Niet steeds een nieuwe opdracht hoeven te verstrekken.
  • Voordeliger dan losse fotografie opdrachten.
  • Hoge kwaliteit, gemaakt door een professional.
Laat ons weten wat voor fotografie abonnement u wilt.
Altijd actuele foto's

Voorbeelden van onze foto's

Onze foto's zijn bepaald géén 13-in-een-dozijn.

2000x1500 Snelweg
2000x1500 Bomen
2200-mensen-brug.jpg
960x455 Efteling
960x455 Beeksebergen
2000x1500 Maasboulevard
2000 Gitaarbrug
Trouwen1
2000x1500 Gang
960x455 Waalwijk
960x720 Windmolens
Fotoshoot 2
2000x1500 Koeien
2000x1500 Kantoor
960x720 Woontoren
960x720 Zon Boom
960x455 Dbnacht
Fotoshoot

Voor uw organisatie?

Het fotografie abonnement is bedoelt voor publieke of maatschappelijke organisaties of overheden in het zuiden en midden van Nederland. We kunnen ons toespitsen op een wijk, gemeente of regio en daarbinnen desgewenst op thema's zoals techniek, architectuur, veiligheid, logistiek of mensen.

Voor u?

Overige informatie

Binnen het fotografie abonnement bepalen wij zelf wanneer we op pad gaan. Zo kunnen we zorgen voor variatie in weer - en lichtomstandigheden binnen uw archief. We kunnen dus alleen op openbare plekken komen.

Uiteraard zijn de foto's van hoge kwaliteit, geschikt voor zowel drukwerk als digitale publicatie en krijgt uw organisatie de rechten om het materiaal te gebruiken in alle media die uit naam van uw organisatie gepubliceerd worden, ongeacht het bereik.

Het fotografie abonnement wordt per kwartaal vooraf in rekening gebracht en is per kwartaal opzegbaar.

Fotografie abonnement info
5 sterren goede beoordeling
Flexibel, prompte reactie, uitstekende bereikbaarheid en service en bovenal zeer plezierig in omgang. Daarnaast hanteren zij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
H. de Kort, Regio Hart van Brabant
Klanten

Klanten

Wij werken voor mooie merken in diverse markten. Van bedrijf tot overheid en van retailer tot gezondheidszorg. Klik op een logo voor details.

Logo Den Bosch
Logo Luzazultrainingen
Logo 3dechobarendrecht
Elegant Hedel
Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing van cookies, o.a. voor analytische doeleinden.
Ok Weigeren