Logo Alseenrodelap.nl
Snel aan de slag? Neem contact op!

Digitaal ontwerp

Wij verzorgen alles waarmee u digitaal naar buiten treed. Uw website, mailings, SEO, grafisch ontwerp en meer. Zonder daarbij te vervallen in dure termen en ingewikkelde plannen. We zijn kosteneffectief en snel.

Inleiding

Elke zichzelf respecterende organisatie of bedrijf presenteert zichzelf op meerdere manieren aan hun doelgroep. Omdat dat functioneel is, maar natuurlijk ook uit trots. Een goede website, flitsende media en degelijke huisstijl zijn de minimale vereisten voor het overbrengen van een professionele boodschap.

Website

Een website is meer dan alleen een verzameling teksten en afbeeldingen. Uw website is het platform waarop u vrijwel onbegrenst uw boodschap verkondigd. Uw digitale ontvangsthal. Een tot in de puntjes verfijnde eerste indruk.

Die verfijning, de technologie en om alles af te stemmen met uw huisstijl: daarvoor schakelt u ons in.

Media en huisstijl

Om uw boodschap over te brengen gebruikt u allerlei media die binnen uw huisstijl opgemaakt zijn. En dan hebben we het niet alleen over een sjabloon Word document. Maar ook over filmpjes, foto's, animaties etc. die overduidelijk uw stijl spreken.

Deze media zijn digitaal en worden op uw digitale platform gepubliceerd. Dat noemen wij digitaal ontwerp.


Een goede website

Voordat u uw verhaal kunt vertellen heeft u een plek nodig waarop deze niet alleen verteld wordt, maar gelanceerd wordt. Een plek die speciaal gemaakt is voor uw verhaal in plaats van andersom.

Webdesign

Webdesign is maar deel van het verhaal, maar wel de meest bekende term. Wij zijn experts in het omzetten van uw wensen naar een ontwerp dat goed bruikbaar is, prettig is om naar te kijken en wat voldoet aan alle moderne eisen. Uiteraard met een CMS zoals Joomla of Wordpress en helemaal op maat gemaakt.

Functionaliteit

Om een website meer dan een verzameling afbeeldingen en teksten te maken, maar echt een platform voor uw boodschap, voegen we functionaliteit toe. Zoals bijvoorbeeld een CMS waarin u zelf content kunt toevoegen, met een eigen media-databank. En meer; koppelingen met uw social media, een goed contactformulier, geen probleem.


Flitsende media

Uw verhaal wordt nog sterker als het ondersteund wordt door passende media. Zoals animaties, films en foto's. Het is natuurlijk geen toeval dat wij dit allemaal in eigen huis voor u kunnen verzorgen.

Animaties

Met onze uitgebreide kennis van After Effects, Premiere Pro en onze favoriet Davini Resolve Studio kunnen wij de mooiste animaties voor u verzorgen. Bewegende beelden die extra uitleg geven of context geven aan uw verhaal.

Video's en films

Video's en films zijn een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld tekst, en ook nog eens heel makkelijk te delen op andere kanalen zoals social media. Video's houden de aandacht van de kijker langer vast dan tekst en lenen zich perfect voor bijvoorbeeld uitleg over uw bedrijf en interne processen en voor het visueel maken van resultaten en producten.

Foto's

Foto's zijn snel gemaakt en kosten maar weinig moeite om te plaatsen tussen tekst op uw website en in mailings. Iedereen ziet graag foto's, dus ook op social media zoals Facebook en Instagram krijgen mooie foto's het podium dat ze verdienen.


Mailings

Mailings zijn nog steeds een goede manier om tussen opdrachten door de aandacht van uw klanten te trekken naar nieuwe ontwikkelingen. Zolang u deze aandacht niet onterecht trekt en uw nieuwsbrieven daadwerkelijk waarde hebben kunt u hiermee prima tussentijds uw boodschap verkondigen en aandacht trekken naar uw website of social media.

Wij kijken graag samen met u naar de meest effectieve invulling van uw mailings en behoeden u voor veel voorkomende valkuilen zoals het versturen van mailings om maar een mailing te versturen in plaats van het versturen van voor de ontvanger nuttige informatie. We werken graag met Mailchimp en ontwikkelen voor u een template zodat u zich over uw huisstijl geen zorgen hoeft te maken. Eventueel kunnen we ook de teksten laten schrijven door een ervaren tekstschrijver, op taalniveau B1.


Wij werken voor...

We werken voor een gezond groeiende klantenkring met klanten uit de overheid, detailhandel, zorg, maakindustrie en creatieve industrie. Enkele van onze bekendste klanten zijn Nationale Politie, Regio Hart van Brabant, Sietar, Gemeente 's-Hertogenbosch en Vereniging van Gemeentesecretarissen.

Contact

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.